Gaddaborgsvägen 105

Gaddaborgsvägen 105

Slutpris

3 250 000 kr


Gaddaborg— Valbo— Gävle

Gaddaborgsvägen 105


Slutpris
3 250 000 kr

Gaddaborg— Valbo— Gävle

Enastående familjevilla med 5 sovrum i Valbo

Missa inte den här välhållna och smart planerade familjevillan om 6 rum och kök samt uterum på friköpt tomt i populära Gaddaborg.

Entréplanet är perfekt för umgänge där man i köket samlas runt köksö och matplats som rymmer 8-10 personer eller i vardagsrum varifrån man når det isolerade uterummet som erbjuder en förlängd sommar - under tidig vår och lång höst. Uterummet ligger i direkt anslutning mot stor terrass med eftermiddags - och kvällssol samt vy mot Gavleån. Övre plan är familjeplanet med 4 sovrum. Helkaklade badrum i båda planen.

Villan är byggd som kedjehus med vidbyggt garage. Garageuppfarten rymmer två bilar. Mycket låg uppvärmningskostnad via kombination av luft/luftvärmepump, värmeslinga och radiatorer.

Gaddaborg erbjuder bästa närhet till service och shopping i Valbo Köpcentrum handelsområde och Valbo centrum endast någon minut bort. Nära till Mackmyra Golf samt Högbo för rekreation och skidåkning. Idrottshallar, ishockey och badhus inom 5 minuter och en fin liten skid- och pulkabacke med grillplats och lekpark vid Siporexparken runt knuten.

Bra skolor och barnomsorg inom gångavstånd - tex Ludvigsbergsskolan, Sofiedalsskolan och Trollgårdens förskola. Busshållplats cirka 400 meter bort.

Villan har fått fasaden målad 2021 och är i övrigt renoverad och uppdaterad till ett utmärkt skick och besiktades i januari med gott resultat, protokoll presenteras i samband med visningar.

Välkommen att boka din visningstid !


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
44 755 kr/år
Tomtarea
312 kvm
Rum
6 rum (5-6 sovrum)
Såld
2022-02-24

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Gaddaborgsvägen såldes av oss 2022-02-24. Se alla våra försäljningar i Valbo samt även på Gaddaborgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.