Kungsängsvägen 99 / Backa By / Valbo / Gävle

Enastående Hälsingegård anno 1750 - belägen i Backa By / Valbo !

Slutpris
5 750 000 kr
Boarea
ca 320 kvm
Driftkostnad
35 985 kr/år
Rum
10 rum (4-6 sovrum)
Såld
2018-04-19
Bostaden är såld!

Denna villa på kungsängsvägen såldes av oss 2018-04-19. Se alla våra försäljningar i Valbo samt även på kungsängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Backa By är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Backa Gård - en enastående Hälsingegård i utmärkt skick, belägen i lantliga Backa By med endast några minuter in till centrala Gävle. Gården omfattar ca 320 kvm i 2 plan och disponeras idag med 4 sovrum, 4 sällskapsrum, 2 badrum, stort kök, klädvårdsrum & walk-in-closet, stor entréhall, övre hall mm.

Tilltalas du av generösa ytor, gamla fina kakelugnar, väggpaneler, härliga pardörrar, öppen spishäll i köket, genomgående breda genuina golvplank, högt i tak, stora fönster, bevarad stil och detaljer från gamla tider - missa då inte att maila din intresseanmälan till gavle@maklarhuset.se.

Backa Gård passar såklart behoven för en stor familj eller en familj med stort umgångänge, men missa inte möjligheten att driva verksamhet på entréplanet eller i övriga byggnader. Den nedre delen av den 3410 kvm stora tomten kan utvecklas med ytterligare byggnader - tex stall, verkstad, flerbilsgarage mm.

Boningshuset är genomgående renoverad och uppdaterad i modern tid - på senare år har byggnaden fått nytt tak, fasaden har renoverats och målats. Bergvärme med nya radiatorer och all distribution har installerats. Besiktning och energideklaration är utförda med gott resultat. Protokoll presenteras i samband med visningar.

Driftskostnad på fantastisk nivå - strax under 3000 kr per månad. Energiförbrukning under 50 kwh per kvm och år. Se protokoll.

Inredningsbar vind ger möjligheter att addera uppemot ca 125 kvm boarea - tex biorum, gym, spa relax eller ytterligare plats för umgänge eller sömn.

Fastigheten erbjuder ytterligare byggnader och möjligheter - Dubbelgarage med ca 20 kvm kallförråd, Kaptensgården att nyttja för verksamhet eller som gästhus, och desutom bastuhus med vedaldat aggregat plus en liten lekstuga på tomten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration