Stenhuggarvägen 10

Stenhuggarvägen 10

Slutpris

4 150 000 kr


Valbo— Gävle

Stenhuggarvägen 10


Slutpris
4 150 000 kr

Valbo— Gävle

Läcker familjevilla med bästa läge i Valbo !

Välkommen till en välhållen och snyggt moderniserad familjevilla om 141 kvm i 2 plan, belägen på en av Valbos bättre adresser. Stenhuggarvägen är en stillsam idyll i lugna villakvarter utan genomfartstrafik. Och såklart nära till mataffärer, Köpis, skolor och barnomsorg.

Villan disponeras i entréplanet med kök & matplats i öppen planlösning, vardagsrum, master bedroom, ytterligare sovrum/hemmakontor, tjusigt helkaklat nyare badrum, samt klädvårdsrum. Övre plan mad stort sovrum som lätt kan delas i två sovrum, allrum/teverrum samt Spa/relax med bastu, hörnbadkar, dusch och WC.

Fristående byggnad med smart inredd företagardel eller uthyrningsdel om cirka 25 kvm - fullutrustad med allrum, kök, WC och dusch. Vägg-i-vägg med garage med carport för 2 bilar. Garaget kan omdisponeras för att fördubbla ytan på företagardelen.

Villans utemiljö erbjuder sköna grönytor för lek och spel samt två terrasser i två väderstreck med sol från morgon till kväll. Dessutom utespabad och uterum som förgyller tillvaron.

Besiktning är utförd med gott resultat - protokoll presenteras på visningar. Energideklaration med bra energiförbrukning.

Välkommen att boka din visningstid !


Boarea
141 kvm
Driftkostnad
49 334 kr/år
Tomtarea
797 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-11-04

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Stenhuggarvägen såldes av oss 2021-11-04. Se alla våra försäljningar i Valbo samt även på Stenhuggarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.