Vallrundan 3 / Vallrundan / Valbo / Gävle

Modern & renoverad familjevilla i Valbo !

Slutpris
3 530 000 kr
Boarea
138 kvm
Driftkostnad
45 800 kr/år
Tomtarea
583 kvm
Rum
5 rum
Såld
2020-07-01
Bostaden är såld!

Denna villa på vallrundan såldes av oss 2020-07-01. Se alla våra försäljningar i Valbo samt även på vallrundan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallrundan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar du efter en välrenoverad och välplanerad villa där det bara är att flytta in ? Här är allt fixat och genomtänkt ner i minsta detalj ! Stilmässigt och tekniskt uppdaterat till en modern familjevilla !

Hjärtligt välkommen till bästa läget på Vallrundan - ta en titt på en härlig fristående villa om 138 kvm fördelat på 5-6 rum, 2 badrum och kök i 2 plan. Villan erbjuder en lång och fin sommar via trevligt uterum plus soldäck på trädgårdssidan - och kvällssolen möter du på terrassen under tak invid villans entré.

Entréplanet erbjuder umgänge i modernt kök med matplats samt ett stort vardagsrum med anslutning via dubbeldörrar till det tjusiga uterummet. Helkaklat badrum, tvättstuga plus gästrum/sovrum 4. Övre plan - familjeplanet - omfattar 3 sovrum - Master bedroom med walk-in-closet. I planet även allrum/TV-rum samt badrum. Samtliga rum i övre plan med fönster i takkupor för bästa ljus

Fristående garage samt 2 förråd invid villan. Friköpt tomt. Fastigheten är besiktad - protokoll presenteras på visning.

Vallrundan är beläget i skärningen mellan Valbo och Hagaström - med endast 4 km till stan & nära till Köpis blir allt enkelt - perfekt läge för en barnfamilj.

Välkommen att boka din visningstid !

Mäklarhusets visningsstrategi är nu ytterligare förbättrad. Alla visningar förbokas med begränsat antal besökare per visningslott. Med hjälp av modern teknik erbjuder vi även individuella digitala visningar, VR-visning via internet, bostadsfilmer och digitala prospekt. Och när det är dags för visningar kan du såklart få en helt personlig visning av bostaden på en tid som passar dej bäst – Mäklaren visar bostaden endast för dej.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.