Radarvägen 10 A / Fårösund - Norra Gotland / Fårösund / Gotland

Fårösund - Norra Gotland

Slutpris
1 175 000 kr
Referensnummer
113 990
Boarea
65 kvm
Avgift
2 620 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-02-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radarvägen 10 A såldes av oss 2014-02-19. Se alla våra försäljningar i Fårösund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fårösund - Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern lägenhet med havsnära läge och vy över sundet och omtyckta Fårö. Stor terrass med kvällssol. Stora fönster mot terrassen ger härligt ljusinsläpp och braskaminen ger hög mysfaktor. Lägenheten har genomgående klinkergolv. Detta är ett bekvämt boende med närhet till affärer, restaurang, havet, Fårö och norra Gotlands karga och förtrollande vackra natur. I området finns gemensam badbrygga, vedeldad bastu och i närheten finns även simhall, gym, elljusspår och fina promenadvägar längs havet. Möjlighet till sommaruthyrning ger goda intäkter. Föreningen förfogar även över två gästrum (utan dusch/wc).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.