Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Gotland

Din mäklare i Gotlands län

Gotland är Sveriges största ö. Här finns några av landets vackraste badstränder, raukar och vacker natur. Gotland har en rik kultur och en lång historia från medeltiden. Länet omfattar ön Gotland och kringliggande småöar i Östersjön.

Under sommaren myllrar Gotland av folkliv, inte minst i Visby. Befolkningen nästan fördubblas på ön då turisterna söker sig hit. Visby är en välbevarad Hansastad från medeltiden med massor av mysiga restauranger och caféer och shopping. Visby ringmur har bidragit till att staden klassas som ett världsarv.

Funderar du på att sälja eller köpa bostad? Varmt välkomna att kontakta din lokala mäklare på Gotland.

Letar du fastighetsmäklare på Gotland?

Varje bostadsaffär är unik och för oss på Mäklarhuset är det viktigt att alla parter blir nöjda med affären och känner sig trygga genom hela processen. Därför finns vi alltid nära till hands och gör gärna det lilla extra för både säljare och köpa. Hos oss får du en smart, modern och heltäckande mäklartjänst och vi guidar dig med en trygg hand genom hela processen.

Våra fastighetsmäklare förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Välkommen till din fastighetsmäklare på Gotland!

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Aktuella försäljningar

Visa alla 78
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering