Mäklare i Gotland

Håkan Ericsson

Håkan Ericsson

Håkan Ericsson

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor
Gotland
Talar

Mäklare i Gotland

Håkan Ericsson

Sedan 2008 jobbar jag som fastighetsmäklare och det fria arbetet och möjligheten att få träffa olika men härliga människor varje dag gör att jag trivs förträffligt. Jag är gotlänning, född och uppvuxen i Visby. Kunderna brukar beskriva mig som förtroendeingivande på ett lättsamt och professionellt sätt vilket jag känner ödmjuk stolthet inför. Sedan i år även med i Mäklarhusets styrelse.

Erfarenhet och brett kontaktnät ger fördelar

I grunden är jag ekonom och innan mäkleriet arbetade jag på bank med inriktning på bolån och byggnadskreditiv. Jag har även arbetat inom bostadsrättssfären med förvaltning. Vid sidan av yrkeslivet har jag ett starkt engagemang inom idrotten som aktiv, ledare och förtroendeuppdrag i styrelser. Allt detta har gett mig bred erfarenhet med mig in i mäklaryrket vilket jag haft väldigt stor nytta av.

Specifika förutsättningar i varje affär

Bakom varje bostadsaffär finns det individer med specifika förutsättningar och önskemål som gör just den affären unik. Min målsättning är att vara lyhörd och fånga upp önskemålen och möta kunden i deras situation med förståelse och hitta lösningar och alternativ för att uppnå bästa möjliga resultat i varje affär.

Är du nästa nöjda kund?

Jag jobbar över hela ön och säljer alla typer av bostäder men även tomter, gårdar och kommersiella objekt. Planerar du att sälja din bostad så är du mer än välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig så vi gemensamt genomför en lyckad försäljning med nöjda parter.

"Håkan är mycket engagerad och gör sitt uppdrag på ett professionellt, lättsamt och förtroendeingivande sätt. Kan varmt rekommenderas"
HittaMäklare
4.8Hitta till oss


Mäklarhuset Gotland Skolportsgatan 9, 621 45 Visby

Öppettider


Måndag - Torsdag 09.00 - 17.00
Fredag 09.00 - 16.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.