Rönnstigen 24 / Tofta - Västra Gotland / Gotlands Tofta / Gotland

Tofta - västra Gotland

Slutpris
1 875 000 kr
Referensnummer
160 493
Boarea
82 kvm
Driftkostnad
13 850 kr/år
Tomtarea
1 760 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-05-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Rönnstigen 24 såldes av oss 2014-05-26. Se alla våra försäljningar i Gotlands Tofta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tofta - Västra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fritidshus med skönt läge i lugnt stugområde i populära Tofta, 18 km söder om Visby. 10 minuters promenad till den kilometerlånga sandstranden, sommarrestauranger, affär m.m. Hela den härliga hörntomten är omgärdad av gotlandstun.

Farstukvist med entré till kök med matplats, tvättmaskin och utgång till stenlagd (gotlandsflis) terrass med soligt söderläge. Tre sovrum. Vardagsrum med ryggåstak, ekparkett, braskamin och utgång till terrassen.

På framsidan finns också stenlagd uteplats med morgonsol. Isolerat garage som idag används som verkstad. Förrådsbod samt vedbod. Jordkällare med väggar i betongsten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.