Tofta Ansarve 152

Tofta Ansarve 152

Slutpris
1 375 000 kr

Tofta - Västra Gotland— Gotlands tofta— Gotland

Tofta Ansarve 152


Slutpris
1 375 000 kr

Tofta - Västra Gotland— Gotlands tofta— Gotland

Stor tomt i Tofta

Fastighet längs med gamla vägen vid Tofta kyrka med ett äldre fritidshus samt ett gästhus. Stor naturtomt om 3 850 m² med kommunalt vatten och avlopp samt el och fiber.

Stor uppvuxen trädgårdstomt med stora ytor! Bra växtlighet som skapar insynsskydd. På tomten finns idag ett fritidshus och ett gästhus som är i behov av renovering. Fritidshusets (röda) entréplan erbjuder idag sovrum, vardagsrum med braskamin och ett arbetskök samt ett vidbyggt allrum med groventré. Det finns indraget el och vatten och avlopp finns till tomtgräns. Vidare på fastigheten står ett brunt gästhus. Det har ett rejält trägolv, synliga takbjälkar och potential. Fiber finns.

Här bor man nära Gnisvärd som är ett riktigt smultronställe belägen längs öns västra kust med vacker natur och magiska solnedgångar. Gnisvärd har mycket att erbjuda såsom fin sandstrand, fiskeläge, småbåtshamn, kapell, bageri, restaurang, padelbanor och bangolf. Från Gnisvärd är det gångavstånd till populära Tofta strand med restauranger, livsmedelsbutik, pool, barer, after-beach och padelbanor. Närhet till Visby med god bussförbindelse. Endast några kilometer söderut finner ni den prisbelönta golfbanan Visby Golfklubb.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
ca 40 kvm
Tomtarea
3 850 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-12-08

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Tofta Ansarve såldes av oss 2023-12-08. Se alla våra försäljningar i Gotlands tofta samt även på Tofta Ansarve.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad