Stora Vägen 65 / Havdhem - Södra Gotland / Havdhem / Gotland

Havdhem - Södra Gotland

Slutpris
900 000 kr
Referensnummer
170 392
Boarea/biarea
125/85 kvm
Driftkostnad
32 500 kr/år
Tomtarea
2 468 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-06-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Stora Vägen 65 såldes av oss 2014-06-02. Se alla våra försäljningar i Havdhem

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Havdhem - Södra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor 1,5-plansvilla med mycket charm, belägen i Havdhem på Södra Gotland.

Villan är byggd 1912 och har även stort garage / lada på den väl tilltagna tomten om 2 468 m² i denna lilla pittoreska tätort på öns södra delar. Trädgården har såväl trädgårdsland som fruktträd.

Boarea ca 125 m² fördelat på 6-7 rum och kök varav 3 sovrum på övervåningen. Groventré i bakbygget med halvtrappa upp till bottenvåningen samt nedgång till källarplanet. Sovrum med garderob. Skafferi med fönster. Kök med elspis, kyl och diskmaskin. Sovrum med garderob. Finentré mot gatan, hall med garderob. Väl tilltaget vardagsrum med öppen spis. Badrum. På övre plan finns flera kattvindar samt lite större, inredningsbar vind över bakbygget. 3 sovrum, samtliga försedda med garderober. Hallen har utgång till balkong mot baksidan. Källaren har tvättstuga och pannrum med pelletspanna samt matkällare med äldre hyllinredning.

I Havdhem finns det livsmedelsaffär, kiosk och bussförbindelser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.