Gammelgarn Skogby 757 / Gammelgarn - Östra Gotland / Katthammarsvik / Gotland

Fritidshus på stor lummig tomt

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
48 kvm
Driftkostnad
7 933 kr/år
Tomtarea
2 728 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Gammelgarn Skogby såldes av oss 2018-09-14. Se alla våra försäljningar i Katthammarsvik samt även på Gammelgarn Skogby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gammelgarn - Östra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplans fritidshus i populärt område på Östergarnslandet. Huset har entré via veranda under tak, relativt stort vardagsrum och i anslutning till det två sovrum och kök. Ytterligare ett sovrum finns med utvändig entré via verandan. Förrådsbyggnad med en del med separett. Även torrtoa med stor sluten tank. Tomten är stor och utgörs av öppen gräsyta som omges av grönskande ridå mot vägen och mot grannarna. Den bakre delen av tomten används inte som trädgårdstomt idag men kan med fördel eventuellt bebyggas ytterligare eller användas för odling eller spel och lek.

Fastigheten kan anslutas till Nyhagen vatten och avlopp. Tillstånd finns även för anläggande av eget 2-kammaravlopp samt sluten tank för toalett.

Fortsätter man vägen fram kommer man till Sjausters fina sandstrand och till gemytliga Danbo fiskeläge och naturreservat. Katthammarsvik med affär och restaurang ligger på bekvämt avstånd. Östergarnslandet bjuder på storslagen natur med vackra, branta kustklintar kring Grogarnsberget varifrån man har en vidsträckt utsikt utmed kusten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration