Gammelgarn Skogby 757

Gammelgarn Skogby 757

Slutpris

1 300 000 kr


Gammelgarn - Östra Gotland— Katthammarsvik— Gotland

Gammelgarn Skogby 757


Slutpris
1 300 000 kr

Gammelgarn - Östra Gotland— Katthammarsvik— Gotland

Fritidshus på stor lummig tomt

Enplans fritidshus i populärt område på Östergarnslandet. Huset har entré via veranda under tak, relativt stort vardagsrum och i anslutning till det två sovrum och kök. Ytterligare ett sovrum finns med utvändig entré via verandan. Förrådsbyggnad med en del med separett. Även torrtoa med stor sluten tank. Tomten är stor och utgörs av öppen gräsyta som omges av grönskande ridå mot vägen och mot grannarna. Den bakre delen av tomten används inte som trädgårdstomt idag men kan med fördel eventuellt bebyggas ytterligare eller användas för odling eller spel och lek.

Fastigheten kan anslutas till Nyhagen vatten och avlopp. Tillstånd finns även för anläggande av eget 2-kammaravlopp samt sluten tank för toalett.

Fortsätter man vägen fram kommer man till Sjausters fina sandstrand och till gemytliga Danbo fiskeläge och naturreservat. Katthammarsvik med affär och restaurang ligger på bekvämt avstånd. Östergarnslandet bjuder på storslagen natur med vackra, branta kustklintar kring Grogarnsberget varifrån man har en vidsträckt utsikt utmed kusten.


Boarea
48 kvm
Driftkostnad
7 933 kr/år
Tomtarea
2 728 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-14

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Gammelgarn Skogby såldes av oss 2018-09-14. Se alla våra försäljningar i Katthammarsvik samt även på Gammelgarn Skogby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.