Kräklingbo Prästbacken 248 / Katthammarsvik / Gotland

Gavellägenhet med villakänsla

Slutpris
1 115 000 kr
Boarea
70.3 kvm
Avgift
3 265 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kräklingbo Prästbacken såldes av oss 2019-08-26. Se alla våra försäljningar i Katthammarsvik samt även på Kräklingbo Prästbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kräklingbo Prästbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig gavellägenhet med villakänsla, egen trädgård och uteplats i söderläge som vetter ut mot en åkermark. Trivsamt och praktiskt boende fördelat på 2 rum och kök om 70 m². Rymligt och ljust vardagsrum med utgång till uteplats med många soltimmar. Kök med matplats för 6-8 personer invid fönster med vy över åkermarken. Duschrum med våtrumsmatta och bra tvättmöjligheter, renoverades 2016. Genomgående bra förvaringsmöjligheter via utvändigt och invändigt förråd.

Läget på gaveln ger boendet en avskild och insynsskyddad känsla. Till lägenheten ingår även en trevlig trädgård med syrenbuskar och plats för egna odlingar.

Närhet till skola, förskola, välrenommerad restaurang och kommunikationer. Östergarnslandet är attraktivt och bjuder på storslagen natur och fina stränder.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.