Kräklingbo Prästbacken 256

Kräklingbo Prästbacken 256

Slutpris

650 000 kr


Katthammarsvik— Gotland

Kräklingbo Prästbacken 256


Slutpris
650 000 kr

Katthammarsvik— Gotland

Trevlig gavellägenhet i Kräklingbo

Välkommen till en trevlig gavellägenhet med villakänsla, egen trädgård och uteplats i västligt läge. Trivsamt och praktiskt boende fördelat på 2 rum och kök om 70 m². Rymligt och ljust vardagsrum med utgång till uteplats med många soltimmar. Kök med matplats invid fönster. Duschrum med våtrumsmatta och bra tvättmöjligheter. Genomgående bra förvaringsmöjligheter via utvändigt och invändigt förråd. Bostadsrätten är i eftersatt skick och behov av renovering.

Läget på gaveln ger boendet en avskild och insynsskyddad känsla. Till lägenheten ingår även en trevlig trädgård med syrenbuskar och plats för egna odlingar.

Närhet till skola, förskola, välrenommerad restaurang och kommunikationer. Östergarnslandet är attraktivt och bjuder på storslagen natur och fina stränder.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
70.3 kvm
Avgift
3 265 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-12

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Kräklingbo Prästbacken såldes av oss 2020-10-12. Se alla våra försäljningar i Katthammarsvik samt även på Kräklingbo Prästbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.