Sanda Runne 780 / Västergarn - Västra Gotland / Klintehamn / Gotland

Västergarn - Västra Gotland

Slutpris
2 900 000 kr
Referensnummer
168 912
Boarea
165 kvm
Driftkostnad
27 300 kr/år
Tomtarea
4 456 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-02-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Sanda Runne 780 såldes av oss 2014-02-17. Se alla våra försäljningar i Klintehamn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västergarn - Västra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig och fin 1,5 plansvilla med källare som rymmer den större familjen som även har flygel och lada på gården. Från den stora trälagda altan är det full havsutsikt över Koviken med vackra solnergångar.

Boarea om 165 m² födelat på 8 rum och kök varav 4-5 sovrum. Stort och härligt kök med bra arbetsytor och matplats vid fönster med havsutsikt. Vardagsrum med kamin och trappa till övervåning. Matrum med utgång till altan i sydväst läge. Badrum med både badkar och dusch. Övervåning med 3 sovrum. Genomgående vita målade väggar som får en fräsch känsla. Elvärme via luftluftvärmepump och vedspis och kamin. Kommunalt vatten och eget avlopp.

Insynsskyddad naturtomt med bärbuskar, fruktträd och havsutsikt om 4 456 m².

På fastigheten finns även en flygelbyggnad i 1,5-plan med eget kök, duschrum med toalett samt övervåning i en öppen planlösning. En lada med garage, förråd och en övervåning med stort fönsterparti på västergaveln, perfekt för middagar med större sällskap.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.