Sproge Butvier 118 / Sproge - Västra Gotland / Klintehamn / Gotland

Sproge - Västra Gotland

Slutpris
1 100 000 kr
Referensnummer
32 876
Boarea/biarea
110/40 kvm
Driftkostnad
31 000 kr/år
Tomtarea
4 511 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med ½ källare
Såld
2014-09-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Sproge Butvier 118 såldes av oss 2014-09-28. Se alla våra försäljningar i Klintehamn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sproge - Västra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fastighet i Sproge längsmed landsvägen med lagom stort bostadshus om 5 rok + gäststuga om 2 rok, bägge med vattenburen värme via vedpanna samt lada med dubbelgarage, verkstad och sällskapsrum och stor carport på baksdian av ladan med plats för 4 bilar.

Bostadshus från 1880 som är tillbyggt i omgångar om 110 m² fördelat på 5 rum och kök varav 3 sovrum. Trevligt kök med nyare vitvaror. Vardagsrum intill köket tillsammans med 1 sovrum och badrum med både hörnbadkar och dusch. Övervåning med stort allrum med takkupa och braskamin samt 2 sovrum. Källare med pannrum, ack.tankar och hobbyrum.

Isolerad gäststuga om om 40 m² som är renoverad och byggt under de senaste åren. Kök med matplats för 2-3 personer. Vardagsrum med kamin. Duschrum med toalett. Hel övervåning med plats för avdelningar.

Natur- och trädgårdstomt om 4 511 m² med syrenhäckar, gårdsplan och vedbacke.

Eget vatten och gemensamt äldre avlopp.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.