Ardre Kaupungs 828 / Ardre - Östra Gotland / Ljugarn / Gotland

Ardre - Östra Gotland

Slutpris
1 775 000 kr
Referensnummer
154 787
Boarea
118 kvm
Driftkostnad
19 704 kr/år
Tomtarea
1 125 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-03-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ardre Kaupungs 828 såldes av oss 2014-03-01. Se alla våra försäljningar i Ljugarn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ardre - Östra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1,5 plansvilla i tilltalande särpräglad stil. Tillbyggt gavelparti som rymmer bra sällskapsutrymmen på bägge våningsplanen med stora glaspartier mot söder och uteplatsen. Vitmålad träpanel i rummen samt stort öppet kök/matrum med utgång till altan under tak. Övervåning öppet upp till nock med handhuggna bjälkar i den äldre delen. Från den behändiga tomten skymtar man golfbanan mellan träden. Efter dryga kilometern är du nere vid havet och pittoreska vitvär fiskeläge och norr därom raukområdet vid Folhammar. Fortsätter du en bit söderut är du snart inne i Ljugarn med affär, restauranger och fin badstrand.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.