Ganthem Tomase 615 / Ganthem - Mellersta Gotland / Romakloster / Gotland

Charmigt kalkstenshus i Ganthem!

Boarea
50 kvm
Driftkostnad
1 796 kr/år
Tomtarea
2 783 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ganthem Tomase såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Romakloster samt även på Ganthem Tomase

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ganthem - Mellersta Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta charmiga kalkstenshus på stor tomt och lada med sommarrum och utedass i öppet landskap utöver åkrarna!

Fritidshus om 50 m². Lantligt och avskilt ligger detta vackra kalkstenshus med lummig uppvuxen trädgårdstomt. Stort uterum i sydväst under tak och i trädgården finns ett härligt sommarkök med el. Köket har ett betonggolv och vackert putsade väggar med djupa fönsternischar och en gammal bakugn med unik dekor. Övervåningen har ett trägolv och putsade väggar och hela murstocken som en mittpunkt. På gården ligger en lada som delvis är isolerad och kan inredas som ett boende.

Trädgårds-och naturtomt om 2 783 m² med bersåer. Egen grävd brunn och avlopp saknas.

Varmt välkomna till Ganthem Tomase 615!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.