Norrlanda Petsarve 163 / Norrlanda - Östra Gotland / Romakloster / Gotland

Norrlanda - Östra Gotland

Slutpris
1 800 000 kr
Referensnummer
133 428
Boarea/biarea
160/100 kvm
Driftkostnad
31 200 kr/år
Tomtarea
3 460 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-04-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Norrlanda Petsarve 163 såldes av oss 2014-04-04. Se alla våra försäljningar i Romakloster

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrlanda - Östra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vacker och generös kalkstensvilla med många och stora sällskapsytor. Uppväxt trädgårdstomt samt fin gårdsbild med lador i lugnt bostadsläge i Norrlanda på Östra Gotland.

Boarea om 160 m² födelat på 7 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Stort kök med bra arbetsytor och skafferi. Matrum med öppen spis med insats. Arbetsrum, sovrum och serveringsgång som har bra förvaring. Duschrum med klinkergolv och golvvärme samt kaklade väggar. Övervåning med 3 sovrum och hall med utgång till balkong samt en oinredd vind med kammare. Källare med tvättstuga, matkällare och förråd. Vattenburen värme via nyare elpanna samt luftluftvärmepump.

Trädgårdstomt om 3 460 m² i insynsskyddat läge med lador för möjligheter såsom förvaring, arbete eller försäljning.... Bra och stort dubbelgarage med höga portar finns även på fastigheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.