Gothem Kyrkebjärs 913 / Gothem - Östra Gotland / Slite / Gotland

Fritidshus i Gothem!

Boarea/biarea
50/17 kvm
Driftkostnad
15 100 kr/år
Tomtarea
2 539 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Gothem Kyrkebjärs såldes av oss 2020-07-13. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Gothem Kyrkebjärs

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gothem - Östra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt fritidshus med lantligt läge i Gothem. Litet arbetskök med intilliggande matrum. Det mysiga vardagsrummet har en öppen spis, synliga takbjälkar och trappa till ovanvåningen. Utrymmet under trappan nyttjas som ett litet sovrum. Ovanvåningen består av ett öppet sovloft/allrum som sträcker sig över hela våningsplanet. På entréplanet finns ett wc-rum och dusch finns utomhus i skyddat läge.
I husets vinkel finns en trälagd veranda som även utgör entré till matrummet. På fastigheten finns även en jordkällare samt en lada med äldre inredning.

Fastigheten kommer att säljas såsom den står och är på visningen inkl möbler och husgeråd.

Fin uppvuxen trädgårdstomt samt en öppen gårdsplan med vy mot Gothems kyrka.

I Gothem bor du med närhet till populära Åminne med sin vackra sandstrand och sommartid finns här restaurang med pool, kiosk och en liten livsmedelsbutik samt även Vitviken och där finns också ett mysigt café med enklare maträtter, hembakt kaffebröd och mjukglass bl a.En mycket populär strand i trevlig och familjär miljö.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.