Gothem Stora Gajrvide 232 / Gothem - Nordöstra Gotland / Slite / Gotland

Gothem - Nordöstra Gotland

Slutpris
1 150 000 kr
Referensnummer
34 087
Boarea
65 kvm
Driftkostnad
19 914 kr/år
Tomtarea
6 350 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-10-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Gothem Stora Gajrvide 232 såldes av oss 2014-10-17. Se alla våra försäljningar i Slite

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gothem - Nordöstra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vackert fritidshus i historisk miljö vid Stora Gajrvide på östra Gotland, med närhet till populära Åminne badplats. Huset byggt i vacker bulhusteknik enligt gammal tradition men fullt utrustat för den moderna människan.

Storstuga med braskamin, matplats och trappa till övervåning. Öppen planlösning mot köket. Badrum med duschhörna och tvättmaskin. Övervåning med allrum och sovrum med garderob. Fastigheten är överlåtelsebesiktad.

Uthus med bastu samt mindre bulhus som används som förråd. Tomten, som sträcker sig ner till Gothemsån, är delvis omgärdad av vacker gotlandstun.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.