Gothem Viby 270 / Gothem - Nordöstra Gotland / Slite / Gotland

Gothem - nordöstra Gotland

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
172 820
Boarea
149 kvm
Objekttyp
Hobbygård
Såld
2014-07-31
Bostaden är såld!

Denna gård på Gothem Viby 270 såldes av oss 2014-07-31. Se alla våra försäljningar i Slite

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gothem - Nordöstra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig gårdsbild med åker- och skogsmark på öns östra sida. Här finns närhet till såväl natur som hav, även nära till Slite där såväl restauranger som skolor och affärer finns.

Praktiskt bostadshus från 1800-talets slut, byggt i 1,5 plan med källare. Kök med matplats, vardagsrum, sovrum samt hall på bottenvåningen. Övervåning med stort allrum/sovrum med öppen spis, sovrum och duschrum. Tre fungerande eldstäder. Maskinhall / garage med plats för såväl bilar som traktor.

Åkermark bakom bostadshuset samt skogsskifte ca 4 ha lite längre norrut.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten