Mörtvätsvägen 14 / Slite - Norra Gotland / Slite / Gotland

Slite - Norra Gotland

Slutpris
850 000 kr
Referensnummer
119 072
Boarea/biarea
104/41 kvm
Driftkostnad
39 000 kr/år
Tomtarea
1 020 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Mörtvätsvägen 14 såldes av oss 2014-01-17. Se alla våra försäljningar i Slite

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slite - Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

2-plansvilla om totalt 145 m² fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum, tack vare att garaget är ombyggt till rum/sovrum med egen utgång till trädgården. Kök med matplats för 2-3 personer och utgång till stort uterum om ca 32 m². Matrum/allrum i anslutning till kök och vardagsrum. Badrum med kaklade väggar och dusch. Övervåning med hall, 3 sovrum varav ett är något avdelat till arbetsrum och utgång till stor balkong över vardagsrummet.

Trädgårdstomt om 1 020 m² med gäststuga och förråd med trälagd altan i söderläge. Fastigheten är belägen i norra Slite med nära till bad och småbåtshamn vid Länna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.