Solklintsvägen 111

Solklintsvägen 111

Slutpris

1 320 000 kr


Slite - Nordöstra Gotland— Slite— Gotland

Solklintsvägen 111


Slutpris
1 320 000 kr

Slite - Nordöstra Gotland— Slite— Gotland

1,5-plansvilla med garage och stor trädgård

Trevlig 1,5-plansvilla om 125 m² fördelat på 7 rum och kök. Bottenvåning med rymligt vardagsrum med unikt parkettgolv, utgång till det trevliga matrummet som har braskamin och utgång till uteplats i västligt läge. Vidare finns ett arbetskök med gott om skåpförvaring och arbetsytor och ett helkaklat duschrum med golvvärme. Övervåningen inrymmer hall med utgång till balkong, tre sovrum varav ett större med egen klädkammare, toalettrum och bra förvarningmöjligheter via klädkammare. Villan har fina attribut såsom vackert parkettgolv och i övrigt en ljus interiör samt gott om förvaring.

Det finns gott om uteplatser för att välja sol- eller skuggläge efter behag och den stora trädgården om 2 270 m² gränsar mot åkrar. Här finns det plats för egna odlingar, hopp och lekar samt andra sociala tillställningar.

Intill bostadshuset finns ett garage med vidbyggt förråd bakåt och uppfarten är asfalterad med plats för flertalet bilar.

Här bor man nära småbåtshamnen vid Länna som även har en liten badplats, här kan man bada och fiska från bryggorna. Slite samhälle erbjuder det mesta av social service som skolor, livsmedelsaffärer, apotek, restauranger, sport-faciliteter och även den stora stranden som ligger centralt.

Fastigheten sälj med Skyddat Köp och bostadshuset är förbesiktigat.


Boarea/biarea
125/140 kvm
Driftkostnad
44 806 kr/år
Tomtarea
2 270 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-04-25

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Solklintsvägen såldes av oss 2024-04-25. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Solklintsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.