Storkullsgränd 29 / Slite - Norra Gotland / Slite / Gotland

Slite - Norra Gotland

Slutpris
467 000 kr
Referensnummer
204 087
Boarea
117 kvm
Avgift
6 657 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storkullsgränd såldes av oss 2014-11-28. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Storkullsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slite - Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig och bra planerad 2-plansradhus med villakaraktär som skapas genom egen entré och egen mindre trädgård med stor trälagd altan på baksidan i sydväst läge. Ombyggd 4:a till 5:a med en boarea om 117 m² som är fördelat på 5 rum och kök, varav 4 sovrum.

Bottenvåning med hall, duschrum med klinker och kakel (renoverat 2013), sovrum, vardagsrum med utgång till stor trälagd altan, kök med matplats och tvättstuga. Övervåning med 3 sovrum och ett badrum.

Här bor du lugnt i Slite med närhet till bl a grönområden, idrottscentrum, förskola, skola, service och bra kommunikationer. I bostadsområdet finns det även dagbarnsvårdare (dagmamma).

Mån.avg 6 657 inkl värme och vatten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.