Storkullsgränd 22 / Slite - Norra Gotland / Slite / Gotland

Bostadsrätt med villakaraktär

Slutpris
600 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 734 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storkullsgränd såldes av oss 2020-03-05. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Storkullsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slite - Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig och bra planerad 2:a med villakaraktär som skapas genom egen entré och en egen liten trädgård. Den plattlagda uteplatsen på framsidan har söderläge och på baksidan finns en uteplats samt gräsmatta i norrläge.

Boarea om 69 m² som är fördelat på 2 rum och kök, varav 1 sovrum.

Här bor du i ett lugnt område i Slite med närhet till bl a grönområden, idrottscentrum, förskola, skola, livsmedelsbutiker samt övrig service och bra kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.