Stånga Bosarve 213 / Stånga - Södra Gotland / Stånga / Gotland

Stånga - Södra Gotland

Slutpris
1 595 000 kr
Referensnummer
123 743
Boarea/biarea
86/60 kvm
Driftkostnad
23 902 kr/år
Tomtarea
2 043 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-01-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Stånga Bosarve 213 såldes av oss 2014-01-18. Se alla våra försäljningar i Stånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stånga - Södra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1,5-plansvilla på stor insynskyddad hörntomt. Köket har nyligen renoverats i originell stil med en rejält stor köksö med inbyggda maskiner. Därtill stapel med ugn i arbetshöjd. Vardagsrum med öppen spis med insats. Stor fin trädgårdstomt med gjuten pool omgärdad av mur samt intilliggande trälagd uteplats. Låga driftskostnader via bergvärme. Garagebyggnad med dubbelgarage och snickarbod över vilka man har inrett en rymlig uthyrningslägenhet med egen ingång via utvändig trappa. Stånga är en aktiv socken med många möjligheter till aktiviteter såsom bowling, tennis, skytte, elljusspår mm och har även en av gotlands finaste golfbanor. I samhället finns även affär, skola, flera småföretag samt bra bussförbindelser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.