Stenkyrka Garde 172 / Stenkyrka - Nordvästra Gotland / Tingstäde / Gotland

Stenkyrka - Nordvästra Gotland

Slutpris
2 100 000 kr
Referensnummer
157 379
Boarea
202 kvm
Objekttyp
Gotlandsgård
Såld
2014-08-27
Bostaden är såld!

Denna gård på Stenkyrka Garde 172 såldes av oss 2014-08-27. Se alla våra försäljningar i Tingstäde

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenkyrka - Nordvästra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vackert kalkstenshus i Stenkyrka på med gårdsbebyggelse på stor trädgårdstomt med närhet till havet vid Lickershamn och vacker fin landbruksnatur.

Bostadshus om 202 m² är fördelat på 7 rum och kök varav 3-4 sovrum. 1,5-plansvilla med källare, delvis 1/3 inredd och vindsutrymmen som kan användas för ytterligare rumsinredning. Vacker stor sal med takmålningar och kakelugn (ej i bruk) samt salskammare under renovering. Trevligt kök. Övervåning med 2 sovrum, möblerbar hall och duschrum med toalett. Byggår 1873. Vattenburen värme via vedpanna och ack.tank med elpatron.

Gårdsbebyggelse med ladugård med fd svinuppfödning, lada / maskinhall i vinkel. Flygelbyggnad i äldre kalksten. Nyrenoverat gästhus. Äldre garage med plats för en bil.

Areal: Åker 3 ha, bete 1 ha och övrigt 1 ha.

Fastigheten är prissänkt till 1 875 000 kr eftersom grannfastigheten Garde 1:33 planerar ägaren att starta upp Animalisk djuruppfödning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.