Bredgatan 2 A / Visby Innerstad / Visby / Gotland

Visby - södra Hansestaden

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
132 914
Boarea
34 kvm
Avgift
2 289 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bredgatan 2 A såldes av oss 2014-06-04. Se alla våra försäljningar i Visby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby Innerstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräsch lägenhet från 2011 med bästa läge i innerstaden, nära Slottsparken, Södertorg och affärsgatan Adelsgatan. Unik möjlighet att förvärva nyrenoverad lägenhet i världsarvsstaden Visby, föreningen tillåter även juridisk person.

Lägenheten belägen på andra våningen som har hall med kalkstengolv, badrum med kakel, eluppvärmt klinkersgolv, tvättmaskin och torktumlare. Rum med parkett, fönster mot Bredagatan, givetvis fönsterbänkar i kalksten. Köksdel med infälld belysning, släta luckor med infällda handtag, matplats. Bänkskivor och stänkskydd på vägg i kalksten från Norrvange i Othem.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.