Broväg 4 A / Visby - Norr / Visby / Gotland

3:a med balkong i populära Bofinken

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea
69,5 kvm
Avgift
4 173 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Broväg såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Broväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Bofinken finns denna trevliga 3:a två trappor upp i stabil och väl fungerande bostadsrättsförening. De 69,5 m² är välplanerade och rymmer ett kök med trevlig matplats i burspråk med havsutsikt, två sovrum, vardagsrum och badrum. Den öppna spisen i vardagsrummet inger ett hemtrevligt intryck och härifrån når du även balkongen mot öster. Vackert bevarade fönsterbänkar i marmor i samtliga rum.

Centralt bostadsområde med närhet till matbutik, skola, dagis, vårdcentral och Östercentrum. Här bor du med ett levande världsarv inpå knuten, inom gångavstånd finns Ringmuren, Visby innerstad samt fina strövområden i Nordergravar, Galgberget och inte minst strandpromenaden.

Renovering av avloppsstammar ska genomföras i föreningen under 2019. För denna lägenhet planeras arbetet utföras under hösten. Under renoveringstiden som beräknas till en månad per lägenhet kommer de som bor permanent i lägenheterna att erbjudas temporärt boende på NOVI Resort. Varje lägenhet kommer i samband med stambytet att få helt nyrenoverade badrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration