Furugatan 4 / Visby - Östra Vi / VISBY / Gotland

Visby - Östra Vi - 2,5:A

Slutpris
1 150 000 kr
Referensnummer
113 460
Boarea
65 kvm
Avgift
3 255 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-06-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Furugatan 4 såldes av oss 2014-06-18. Se alla våra försäljningar i VISBY

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Östra Vi är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig och fräsch 2,5:A om 65 m² i omtyckta kvarteret Toppmurklan på våning 2 av 2 med egen entré i markplan och balkong i söderläge!

Bostadsrätten är renoverad under 2009 med omfattande och smakfulla renoveringar. Trevligt kök med matplats för 4-6 personer samt nyare vitvaror. Riktigt stort vardagsrum med utgång till stor balkong i söder. Även sovrummet är riktigt stort med garderober bakom skjutdörrar. Äldre och välhållet badrum med badkar och tvättmaskin. Klädkammaren i lägenheten har ett fönster vilket ger en mindre sovrum / arbetsrum.

Lägenheten ligger mycket bra i området med närhet till parkeringen. Mycket bra och barnvänligt bostadsområde med närhet till centrum, förskola, skola, livsmedelsaffär och rävhagen. Mycket natur runt området.

Stora tvättstugor rakt över innergården, där det även finns samlingslokal och bastu.

Mån.avg 3 547 kr inkl värme, vatten, kabel-TV och Fiber internet via Telia 100 MB

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.