Furulundsgatan 67 / Visby - Furulund / Visby / Gotland

Visby - Furulund

Slutpris
2 200 000 kr
Referensnummer
148 905
Boarea/biarea
96/55 kvm
Driftkostnad
29 800 kr/år
Tomtarea
1 044 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-03-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Furulundsgatan 67 såldes av oss 2014-03-21. Se alla våra försäljningar i Visby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Furulund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1,5-plansvilla i slutet av lugn villagata på Furulund i sydöstra Visby. Stor trädgårdstomt med litet trädgårdsland, fruktträd och trälagd uteplats som inbjuder till sköna stunder i solen. Möjlighet till intäkter eller plats för den större familjen då det finns stort rum med eget pentry och badrum i källaren.

Bottenvåningen består av entré med hall, vardagsrum med öppen spis med insats, matrum som även kan fungera som sovrum, kök med matplats samt badrum med dusch. Övervåningen bjuder på möblerbar hall under takkupa samt två sovrum. I källarplanet finns sovrum eller uthyrningsdel med eget pentry och badrum. Bastu, tvättstuga, groventré och hobbyrum. Dubbelgarage och förråd på tomten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.