Humlegårdsvägen 26 / Visby - Länna / Visby / Gotland

Visby - Länna - 2:A

Slutpris
1 265 000 kr
Referensnummer
157 918
Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 021 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-05-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Humlegårdsvägen 26 såldes av oss 2014-05-07. Se alla våra försäljningar i Visby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Länna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett 1:a klassigt boende bara sju trappsteg upp på första våningen på Länna, i en mycket välplanerad 2:a med hög och modern standard.

Bostadsrätten är en av väldigt få hörnlägenheter, i utkanten av föreningen, med balkong i söderläge där även parkering återfinns direkt utanför vardagsrumsfönstret. Bostaden har totalrenoverats noggrant, under senare år, med påkostade material rakt igenom.

Boarea 57,5 m² med välkomnande hall och kalkstensgolv. Stort trevligt kök med matplats för 4-6 personer. Vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Stort sovrum med garderobsvägg bakom skjutdörrar. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar samt egen tvättmaskin.

Bra och solid förening där stambyte är utfört 2003. Föreningen har även på senare år tilläggisolerat fasader, utfört byte till säkerhetsdörrar, installerat fiber samt renoverat balkonger. Goda förrådsmöjligheter samt cykelförråd återfinns i källaren. Tvättstugan ligger i grannhuset, trapphus 18.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.