Jungfrustig 43 / Visby - Länna / Visby / Gotland

Visby - Länna

Slutpris
3 800 000 kr
Referensnummer
133 681
Boarea
133 kvm
Driftkostnad
28 500 kr/år
Tomtarea
640 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-07-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Jungfrustig 43 såldes av oss 2014-07-18. Se alla våra försäljningar i Visby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Länna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Designad 2-plansvilla i hög och modern standard och med garage och förråd på mindre lättskött tomt i populära bostadsområdet Länna.

Villa med många fräscha och fina detaljer såsom högt i tak, specialtillverkad trappa i ek till övervåningen, skjutdörrsgarderober, stenskivor av kalksten i köket, exklusiv vinkyl och ingen fastighetsskatt!

Boarea om ca 133 m² fördelat på 7 rum och kök varav 5 sovrum, 4 av dem har garderober och ett av sovrummen har utgång till uteplats. Kök och vardagsrum i modern och öppen planlösning med snygg enstavsparkettsgolv och utgång till träbelagd uteplats i sydväst läge med eftermiddag- och kvällssol. Stort duschrum på bottenvåningen med dubbla runda tvättställ, duschhörna med glasdörrar och det självklara runda fönstret i fasaden. Tvättmaskin och torktumlare fabrikat Miele. På övervåningen finns duschrum 2 med takdusch. På övervåningen finns även trevlig allrum med fransk balkong och 3 av sovrummen och klädkammare allt med högt i tak, hela vägen till nock.

Lättskött trädgårdstomt om 640 m² med färdig gräsmatta tillsammans med grusad infart med plats för 2 bilar och tillsammans med friliggande garage med förrådsdel om ca 28 m².

Perfekta boende för den moderna barnfamiljen som vill ha allt nytt och lättskött då det är nära till skolor, lekplatser och natur.

Välkommen till Visbys nyaste villa - 15 år utan kommunal fastighetsavgift!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.