Kolgårdsgatan 9 / Visby - Öster / Visby / Gotland

Visby - Öster

Slutpris
1 295 000 kr
Referensnummer
152 228
Boarea
51 kvm
Avgift
2 763 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-06-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kolgårdsgatan 9 såldes av oss 2014-06-03. Se alla våra försäljningar i Visby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket välkomnande lägenhet med fina materialval, vilket ger ett ljust och modernt intryck. Redan genom anblicken på lägenhetsdörren känner man att lägenheten är något extra.

Hallen är ljus, här finns klädkammaren med förvaring. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till den inglasade balkongen under tak i söderläge. Badrummet ger ett fräscht och stilrent intryck. För bekvämlighetens skull finns här både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet ger en lugn och harmonisk känsla med lamellgardiner som även fungerar som mörkläggningsgardiner.

Lägenheten är på andra plan, det finns givetvis hiss.

Ett trevligt område med närhet till både affärer, skolor, förskola och friluftsområden. Mycket bra ljudisolerat, här kan ni koppla av och må bra.

En lägenhet utöver det vanliga, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.