Lummelunda Kanalen 455

Lummelunda Kanalen 455

Slutpris

2 750 000 kr


Lummelunda - Visby Närområde— Visby— Gotland

Lummelunda Kanalen 455


Slutpris
2 750 000 kr

Lummelunda - Visby Närområde— Visby— Gotland

Fin äldre gård med anor!

Välkommen till Lummelunda Kanalen 455! En gård med anor där tiden stått still de senaste decennierna och där du finner lugn och harmoni. En vacker gårdsbild med bostadshus och brygghus i kalksten som inramas av ladugård och lada och däremellan dominerar den majestätiska kastanjen.

Vitputsat bostadshus med entré via veranda under tak varifrån du har vy mellan träden ut över intilliggande åkrar. Villans bottenvåning omfattar två rum, kök samt groventré. Köket har lantlig äldre stil och här finns kökspanna och vedspis, en vattenmantlad för uppvärmning och en för matlagning. Ovanvåningen inrymmer ett sovrum och oinredd vind.

Brygghuset går i samma stil som bostadshuset och en utvändig trappa tar dig först till drängkammaren med kamin och sen vidare till loftet. Bakugn och tvättstugan har utvändig ingång på gaveln och intill ligger källaren.
Tvärs över gårdsplanen ligger den stora ladugården med äldre djurinredning, loft och garage och intill den lada/vedbod.

Gården ger en förnimmelse om svunna tider där många redskap, tvättbaljor och inventarier finns bevarade och berättar om gårdens historia. Läget är rogivande och här bor du enkelt med gårdspump och torrtoa.

I köpet ingår fyra fastigheter om totalt 7,5 ha varav 4 ha skog och 3 ha åkermark. Möjlighet finns att köpa åkermark och skog separat.
Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Har du väl kommit hit lär du inte vilja åka härifrån!


Boarea/biarea
50/15 kvm
Driftkostnad
8 519 kr/år
Tomtarea
7.5347 ha
Rum
3 rum (1 sovrum)
Fastigh.bet
GOTLAND LUMMELUNDA ETEBOLS 1:44, 1:31, 1:42 och Överstekvarn 1:33
Objekttyp
Gård
Såld
2023-08-31

Mäklarhuset Gotland

Denna gård på Lummelunda Kanalen såldes av oss 2023-08-31. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Lummelunda Kanalen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.