Lummelunda Kanalen 406A

Lummelunda Kanalen 406A

Slutpris

4 300 000 kr


Visby— Gotland

Lummelunda Kanalen 406A


Slutpris
4 300 000 kr

Visby— Gotland

Fin 1-plansvilla i Lummelunda

Välkommen till denna fina och rymliga 1-plansvilla i Lummelunda med ett lugnt och naturnära läge. Nyare bostadshus ifrån 2015 med fina och påkostade materialval.

Bostaden har en öppen och social planlösning och inrymmer 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. När ni kliver i huset så möts ni av en välkomnade hall med plats för avhängning samt klädkammare, toalettrum och tvättstuga/groventré i anslutning. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Här upplever ni en ljus och rymlig känsla med stora glaspartier, utgång till uteplats och en värmande braskamin. Välutrustat och fint kök ifrån Ballingslöv. Bostaden inrymmer vidare 3-4 sovrum varav det största kan användas som ett allrum och ett badrum med både hörnbadkar och dusch.

Vidare på fastigheten finns det bra parkeringsmöjligheter med stenlagd utfart och carport med förrådsdel samt en förrådsbyggnad. Trevlig trädgårdstomt om 1 985 m² omgärdad av staket. Bekvämt avstånd till Visby där det finns cykelväg stor del av sträckan.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då säljaren är ett dödsbo.


Boarea
168 kvm
Driftkostnad
29 892 kr/år
Tomtarea
1 985 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-09

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Lummelunda Kanalen såldes av oss 2023-11-09. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Lummelunda Kanalen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.