Lummelunda Nyhamnsvägen 76

Lummelunda Nyhamnsvägen 76

Slutpris

4 600 000 kr


Lummelunda Nyhamn— Visby— Gotland

Lummelunda Nyhamnsvägen 76


Slutpris
4 600 000 kr

Lummelunda Nyhamn— Visby— Gotland

Enplanshus med gäststuga i Nyhamn

Lugnt och fridfullt beläget enplanshus med absolut närhet till havet. Entré via stor terrass under tak med plats för rejäl matmöbel eller skön soffdel. Huset har genomgående ljus interiör med parkettgolv i både kök, vardagsrum samt i ett av sovrummen. Kök med ekluckor och stor vardagsrum med braskamin plats för arbetshörna. Fastigheten är ansluten till fiber. Duschrum med både tvättmaskin och torktumlare.

På tomten finns en gäststuga om 31 m² som är inredd med funktionellt kök i öppen planlösning med vardagsrum och en centralt placerad braskamin, ett sovrum samt ett duschrum. Dessutom finns en friggebod som ytterligare gäststuga samt redskapsbod. Fin uppväxt trädgårdstomt som är lätt kuperad och där bakre delen ligger i en sluttning. Tomten avskärmas mot vägen av gotlandstun och vid infarten finns grusad parkering.

Området är naturskönt och havet är ständigt närvarande utmed den vackra och bitvis dramatiska klintkusten. Alldeles nedanför ligger ett litet fiskeläge och utmed kusten är det fina promenadstråk. I närområdet ligger Kinnerstugan med motionsspår för både promenad- och cykel i naturskön miljö.

Bekvämt avstånd till Visby där det finns cykelväg stor del av sträckan.

Fastigheten säljs med Skyddat köp vilket innebär att bostadshuset är förbesiktigat.


Boarea
73 kvm
Driftkostnad
23 442 kr/år
Tomtarea
2 492 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-07-30

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Lummelunda Nyhamnsvägen såldes av oss 2021-07-30. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Lummelunda Nyhamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.