Lummelunda Tjauls 188 E / Lummelunda - Norra Gotland / Visby / Gotland

Norra Gotland - Lummelunda

Slutpris
1 650 000 kr
Referensnummer
105 814
Boarea
90 kvm
Driftkostnad
25 000 kr/år
Tomtarea
1 839 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-08-31
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lummelunda Tjauls 188 E såldes av oss 2014-08-31. Se alla våra försäljningar i Visby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lummelunda - Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lockar tanken på ett liv i långsammare tempo?
Med natursköna omgivningar, havet endast 10 minuter bort, där utsikten över blommande rapsfält ackompanjeras av citronfjärilars lugna mak.

Här finns det gott om möjlighet till återhämtning och njutning. Promenera längs kusten, njut av den klara luften, njut av friden. Nyhamns fiskeläger ligger på promenadavstånd, här kan ni se solen gå ned i havet, kasta sten i vattnet och kika in i dem gamla fiskebodarna.

Huset är ett parhus med hög standard, hit kommer ni både sommar som vinter.
Med 4 sovrum finns det plats för många. Duschrum och två toaletter borgar för enkelhet. Fullt utrustat kök från Marbodal, i öppen planlösning mot vardagsrummet. Från matplatsen går ni ut på uteplatsen, där ni sommartid kan grilla och njuta av dem omgivande rogivande fälten, majestätiskt inramade av vackra ekar.

Övervånigen står öppen för förslag, vad vill ni ha? Ateljé, fler rum, en lägenhet för uthyrning, det är ni som bestämmer!

Lummelunda ligger strategiskt bara 15 min ifrån Visby. Inom 15 minuter når ni vidare norrut några av Gotlands finaste stränder, såsom mysiga Lickershamn med raukar och möjighet till att köpa färsk fisk samt långsträckta Ihre.

Välkomna till Lummelunda Tjauls!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.