Ölandsgatan 30 / Visby - Söder / Visby / Gotland

Visby - Söder

Slutpris
2 410 000 kr
Referensnummer
205 019
Boarea/biarea
85/85 kvm
Driftkostnad
33 962 kr/år
Tomtarea
566 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-11-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Ölandsgatan såldes av oss 2014-11-22. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Ölandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplansvilla som genomgått genomgripande renoveringar under senare år och inretts i ljusa färger vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär. Köket har totalrenoverats med vit slät inredning och försetts med goda arbetsytor. På andra gaveln ligger ett stort vardagsrum med kamin och utgång till trälagd altan. Hel källare med gillestuga och ytterligare två sovrum varav det ena har separat entré och toalett vilket ger möjlighet till uthyrning. Behändig trädgårdstomt med flera uteplatser vilket gör att man kan hitta solläge hela dagen om så önskas. Enklare garage med asfalterad infart. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.