Österväg 18 B / Visby - Östercentrum / Visby / Gotland

Östercentrum Visby

Slutpris
1 255 000 kr
Referensnummer
172 818
Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 011 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Bostadsfastighet
Såld
2014-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Österväg 18 B såldes av oss 2014-03-28. Se alla våra försäljningar i Visby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Östercentrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavellägenhet i mycket centralt belägen fastighet på Öster i Visby. Lägenheten, på ca 59 m², ligger på plan två med balkong i trevligt söderläge mot innergård. Bostadsrättsförening med välordnad ekonomi.

Hall med entré och parkettgolv, sovrum åt söder med två garderober. Genomgångsrum samt vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong. Badrum med badkar, wc och handfat. Kök med elspis, diskho, kombinerad kyl och frys. Äldre luckor/inredning. I källare finns förråd, tvättstuga samt torkrum.
På den gemensamma innergården finns uteplats, p-platser (separat kö). Hela fastigheten har under senare år renoverats med stammar, el, nya fönster m.m. Lägenheten och dess ytskikt håller dock ett äldre snitt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.