Snäckbacken 8 / Visby - Snäck / Visby / Gotland

Visby - Snäck - 2:A

Slutpris
2 070 000 kr
Referensnummer
102 566
Boarea
50 kvm
Avgift
2 951 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Snäckbacken 8 såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Visby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Snäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi erbjuda en ljus, och bra planerad 2:a med stor inglasad balkong i söderläge på våning 12 av 13 i Höghuset vid Snäck.

Bostadsrätten är på 50 m² fördelat på 2 rum och kök varav 1 sovrum. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den 21 m² stora inglasade balkongen under tak i söder läge. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar samt egen tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är stort med klädkammare och genomgång till duschrummet och i övrigt har lägenheten bra förvaringsmöjligheter.

I höghuset finns det en relaxavdelning med bubbelpool, bastu samt dusch jämte takterrass på våning 13 och på våning 3 finns det en stor takterrass på knappt 400 m² med fantastisk vy över havet - beläget på taket till den äldre Snäckbyggnaden. Föreningens medlemmar har även tillgång till pool och tennisbana.

Höghuset erbjuder filmrum, sällskapsrum med pentry och lekrum, eget gym, vinkällare på våning 2 och ett lägenhetsförråd. P-plats finns att tillgå för 175 kr/mån.

Mån.avg 2 951 kr inkl värme, vatten plus 154 kr för Tv, telefon och bredband via Comhem.

Välkommen till Höghuset på våning 12!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.