Snäckgärdsvägen 60

Snäckgärdsvägen 60


Visby - Snäck— Visby— Gotland

Snäckgärdsvägen 60



Visby - Snäck— Visby— Gotland

4:a med havsutsikt!

Välkomna till denna lägenheten i öppen planlösning och inglasad balkong med 180 grader havsutsikt samt egen uteplats med liten grön täppa emot bergssidan och i öster läge!

Vidare har ljus interiör och genomgående parkettgolv. Tre bra sovrum med garderober och vidare finns ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt separat toalett.

Omgivningen är karaktäristisk gotländsk strandlinje och med gles barrskog och klintavsnitt. Strax söder om föreningen ligger Flundreviken med småbåtshamn och strax norr om föreningen ligger Snäckviken med fint bad. I huset är det hiss och det finns 15 bostadsrätter som är en egen förening och tillsammans i markplan finns det förråd, tvättstuga med torkskåp och torktumlare, brevlåda och hiss till samtliga plan. Kvarterskrog vid stranden. Badplats i Snäckviken med restaurang och närbutik på sommaren. Belyst asfalterad gång- och cykelväg längs stranden till Visby. Bussförbindelse finns.

Till lägenheten tillhör en p-plats som kostar 50 kr/mån.

Mån.avg 5 950 kr inkl värme, vatten och fiber.

Varmt välkomna till Snäckgärdsvägen 60.


Boarea
109 kvm
Avgift
5 950 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-05-27

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Snäckgärdsvägen såldes av oss 2021-05-27. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Snäckgärdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.