Södertorg 17 D / Visby Innerstad / Visby / Gotland / Nyproduktion

Visby - Södra Hansestaden

Slutpris
2 650 000 kr
Referensnummer
104 221
Boarea
96 kvm
Avgift
6 445 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
3 plan
Såld
2014-09-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södertorg 17 D såldes av oss 2014-09-12. Se alla våra försäljningar i Visby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby Innerstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nybyggd bostadsrätt om 96 m² uppdelad på tre våningar i kanonbra läge i innerstaden. Nära till allt, affärsgatan adelsgatan, matbutiker, skola och till Slottsparken där man kan gå härliga promenader.

Bostadsrätten om 96 m² är fördelad på 3 rum och kök har genomgående plankgolv, vitmålade väggar, vattenburengolvvärme samt gott om eluttag.

På entréplan finns ett stort kök/allrum, duschrum med tvättmaskin och torktumlare och en liten arbetshörna under trappan. Mellanvåningen erbjuder en klädkammare och två sovrum, det ena sovrummet har franskbalkong och duschrum. På övervåningen ligger vardagsrummet med garderob bakom skjutdörrar och med utgång till takaltan med förråd.

Mån.avg. 6 445 kr. Pris 2 650 000 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.