Södra Kyrkogatan 2 b / Visby - Innerstad / Visby / Gotland

2 rum och kök mitt i Visby innerstad!

Slutpris
2 275 000 kr
Boarea
50.5 kvm
Avgift
3 369 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-01-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Kyrkogatan såldes av oss 2020-01-27. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Södra Kyrkogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Innerstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig lägenhet om 2 rum och kök mitt i Visby innerstad med Stora torget som granne. Hissen tar dig upp till 3:e våningen där du välkomnas in i den välplanerade och mysiga lägenheten. Från matplatsen i det ljusa köket har du utsikt genom köksfönstret mot Södra Kyrkogatan. Det trevliga vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från flera fönster som har kalkstensskivor i fönsterbänkarna. Sovrummet vetter mot innergården och störs inte av det populära gångstråket ner mot Stora torget. Bra förvaring erbjuds i flertalet garderober i både sovrum och hall samt i lägenhetsförråd i källaren. I duschrummet finns en egen tvättmaskin men det finns även en gemensam tvättstuga i samma trappuppgång.

Gemensam innergård med trädgård.

Stabil förening med bra månadsavgift.

Mycket centralt och bra läge med gångavstånd till hela Visby innerstads generösa utbud av restauranger, nöjen, butiker och inte minst till hela kulturarvet. Även hamnen, Östercentrum och Södercentrum finns inom gångavstånd.

Välkommen till Södra Kyrkogatan 2B på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väte Roma Barlingbo Vänge Ljugarn Klintehamn

Mellersta Gotland med både kultur, sandstränder, raukar och shopping. Du finner bla orten Roma med sin ruin av en romansk 1200-talskyrka som var sommar blir till en friluftsteater. Romateatern är en populär tillställning som lockar både skådespelare och en bred publik till sina föreställningar. Vidare mot Ljugarn så finner du öns äldsta badort med en härlig sandstrand, idylliska hus och småvägar, restauranger mm. På andra sidan finner du Klintehamn, där du bla kan ta båten till Karlsöarna.

..

..

..

..

..

..

..

..

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.