Vallgravsgatan 1 / Visby - Norr / Visby / Gotland

Fin 3:a i centralt läge!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
4 782 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallgravsgatan såldes av oss 2018-03-28. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Vallgravsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna rymliga och genomgående fräscha 3:a. Lägenheten byggdes 2003 och är därför modern och i mycket gott skick. Mycket trivsamt boende som bjuder på generösa sällskapsytor i både kök och vardagsrum där hela familjen får plats att umgås och dessutom två ordentliga sovrum. Lägenheten har stora fönster för härligt ljusinsläpp och lättmöblerade rum. Förutom många garderober och rymlig klädkammare som finns i lägenheten har man också tillgång till ett rejält förråd, bekvämt beläget en trappa ner.

Vintertid är det skönt med den vattenburna golvvärmen som finns i alla rum och sommartid hålls lägenheten sval eftersom den är belägen på markplan. Alldeles intill lägenheten har man en stor inramad uteplats som är perfekt för grillning, fika eller varför inte en kubbmatch?

Endast en kort promenad tar dig till den vackra ringmuren, Visbys alla butiker och restauranger samt vackra promenadstråk längs vattnet, hit är det perfekt att ta med picknickkorgen för att avnjuta solnedgången. På helgen räcker det att ta på sig morgonrock och tofflor för att inhandla färskt bröd på konditoriet runt hörnet.
Kort och gott, det här är en lägenhet ni inte vill missa!

Mån.avg 4 966 kr inkl värme, vatten, fiber med internet och kabel-Tv.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration