Väskinde Korshagsvägen 7

Väskinde Korshagsvägen 7

Slutpris

3 850 000 kr


Väskinde - Visby Närområde— Visby— Gotland

Väskinde Korshagsvägen 7


Slutpris
3 850 000 kr

Väskinde - Visby Närområde— Visby— Gotland

Rymlig enplansvilla på fin hörntomt

Rymlig enplansvilla byggd i vinkel på fin hörntomt i lugnt villakvarter. Köket har gott om skåpförvaring och arbetsytor och dessutom ett trevligt burspråk som ger matplats även för den större familjen. Vidare finns tre bra sovrum varav ett med klädkammare och det största sovrummet har utgång till altanen i söderläge. Stort vardagsrum med kamin och även härifrån utgång till den trälagda altanen med skyddande plank och markis i lä i husets vinkel. Från altanen leder en trappa ner till den fina trädgården med fruktträd plats för spel och lek. Genomgående fina trägolv i alla rum och två fina duschrum varav ett även med badkar.

Vidbyggt huset finns även ett garage med bakomliggande förråd vilket enkelt kan göras om till gästrum eller kontor. I anslutning till förrådet finns även en plattlagd uteplats. Lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola och fina strövområden.


Boarea/biarea
121/35 kvm
Driftkostnad
28 151 kr/år
Tomtarea
991 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-24

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Väskinde Korshagsvägen såldes av oss 2021-06-24. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Väskinde Korshagsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.