Västerhejde Åängsvägen 12 / Västerhejde - Visby närområde / Visby / Gotland

Västerhejde - Visby närområde

Slutpris
2 350 000 kr
Referensnummer
173 089
Boarea
108 kvm
Driftkostnad
22 912 kr/år
Tomtarea
1 300 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-04-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Västerhejde Åängsvägen 12 såldes av oss 2014-04-07. Se alla våra försäljningar i Visby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhejde - Visby närområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välvårdad enplansvilla med bra och lugnt hörnläge i litet, mysigt villaområde strax söder om Visby. Cykelbana till såväl staden som närliggande skola samt affär. Villan har inretts genomgående i ljusa sobra färger. Vardagsrum i öppen och ljus planlösning mot det modernt inredda vita köket som bryts av med frostade maskiner. Tre sovrum med garderober. Kamin samt vattenburen värme via frånluftsvärmepump ger låga driftskostnader.

Gott om förråd i anslutning till garage och carport. Trälagd altan med härligt solläge. Uppväxt trädgårdstomt med buskar och häckar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.