Vibble Starks Väg 1 / Vibble - Visby Närområde / Visby / Gotland

Vibble - Visby Närområde

Slutpris
2 450 000 kr
Referensnummer
58 646
Boarea/biarea
198/45 kvm
Driftkostnad
48 000 kr/år
Tomtarea
833 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-11-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Vibble Starks Väg såldes av oss 2014-11-25. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Vibble Starks Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vibble - Visby Närområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Barnvänlig 1-plansvilla med källare och uthyrningslägenhet i Vibble.

Fastigheten är belägen i mycket barnvänligt villaområde med grönområde och lekplats samt på återvändsgata. Villan om 99 m² är fördelat på 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Nyare kök med stor matplats och utgång till altan under tak. Källare om 99 m² är fördelat på 3 rum varav 2 sovrum. I källaren finner man även en gillestuga med öppen spis och insats samt duschrum med separat bastu och en tvättstuga.

Uthyrningslägenhet om ca 45 m² med 2 rum och kök, varav ett sovrum. Entré direkt in till köket med öppen planlösning till vardagsrummet. Eget duschrum med toalett.

Insynsskyddad hörntomt om 833 m² med buskar, fruktträd och staket.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.