Vindelbosgatan 2 B / Visby - Söder / Visby / Gotland

Visby - Söder - 1:A

Slutpris
860 000 kr
Referensnummer
75 901
Boarea
42.9 kvm
Avgift
2 911 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vindelbosgatan såldes av oss 2014-11-12. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Vindelbosgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och charmig vindslägenhet om 42,9 m². Vardagsrum med stavparkett och utgång till balkong under tak samt avdelat för sovalkov. Trevligt kök med matplats. Duschrum med golvvärme och kaklade väggar samt plats för egen tvättmaskin.

Lägenhetsförråd i både källare och på vinden (grann med denna lägenhet). Den gemensamma tvättstugan ligger i grannhuset i trapphus 4 B. Parkering görs lättast längs med gatan och allmän på p-plats. I närområdet finns det affär, skolor, frisör, kiosk, vårdcentralen mm inom gångavstånd.

Mån.avg 2 911 kr inkl värme, vatten och kabel-Tv.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.