Föreningsvägen 27 (Gröninge 1:9) / Gröninge / Kungsbacka

STOR TOMT MED LANTLIGT LÄGE MED CYKELAVSTÅND TILL CENTRALA KUNGSBACKA!

Slutpris
1 000 000 kr
Driftkostnad
3 000 kr/år
Tomtarea
1 987 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
KUNGSBACKA GRÖNINGE 1:9
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna tomt på Föreningsvägen 27 (Gröninge 1:9) såldes av oss 2020-07-03.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FÖRHANDSVISNING SÖNDAG 28/6, VÄLKOMMEN ATT BOKA TID!

Nu har du möjlighet att förvärva en tomt på hela 1987 kvm som ligger endast några minuter med bil från centrala Kungsbacka. Idag finns ett dubbelgarage med tillhörande förråd samt ett maskinrum och en liten stuga uppfört på tomten.

Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgränsen av Föreningsvägen. Är du intresserad av både Gröninge 1:6 samt Gröninge 1:9, så finns VA redan framdraget till Gröninge 1:6 vilket innebär att du enkelt kan ansluta Gröninge 1:9 via Gröninge 1:6. Är du intresserad av endast Gröninge 1:9 behöver du både dra fram samt koppla på VA:t. Tomten ligger utanför detaljplan vilket gör att en ny ägare behöver få ett beviljat förhandsbesked samt bygglov. Idag finns ingen byggrätt.

Välkommen med din intresseanmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.